Pagina's

dinsdag 31 januari 2012

Het is weer bijna Valentijn!



Op dinsdag 14 februari is het weer zover; de Dag van de Liefde! Valentijnsdag... Sommige mensen "doen er niet aan", vinden het een feest dat is bedacht door de commercie. Ik (en gelukkig velen met mij) vind Valentijnsdag wèl erg leuk! Het is een heel mooie gelegenheid om iemand van wie je houdt, dat te laten weten. Ja, oke, dat kan elke dag. Inderdaad. Maar laten we nou een beetje romantisch zijn en lekker genieten van alle mooie dingen die overal in de winkels verschijnen, de hoop dat er een kaartje op de mat ligt van een bekende of onbekende geliefde, en de verrassing die je misschien van een geliefde ontvangt.

Met Valentijnsdag laat je dus aan iemand zien dat je van hem of haar houdt. En hoe beter kun je dat nou doen dan door een mooi sieraad kado te doen!? Niet want een persoonlijk sieraad past iedereen! Daarom doe ik met mijn webshop Versierseltjes dit jaar mee aan de Online Valentine Fair! Op vrijdag 3 februari krijg je in mijn (en vele andere) winkels een korting van maar liefst 15%! Op het hele assortiment! Dus ook als je een sieraad speciaal op maat en wens laat maken, zolang je de bestelling maar plaatst op vrijdag 3 februari èn niet vergeet de speciale code aan te geven: Love.

Laat ik het nog eens gekker maken: deze hele maand februari krijg je, naast de korting op 3 februari, ook nog een extraatje bij je bestelling, helemaal voor niks, als Valentijnscadeautje van mij, voor jou! Dus... Zet het in je agenda en kom lekker shoppen op vrijdag 3 februari bij Versierseltjes!