Pagina's

dinsdag 26 juni 2012

Een nieuwe liefde...

Al een tijdje ga ik vreemd. Keihard vreemd! En ik geniet er met volle teugen van! Een tijdje is trouwens ook al weer ruim een jaar... Een jaar dus al dat ik vreemd ga. Eigenlijk had ik niet verwacht dat ik zo hard zou vallen voor die nieuwe liefde. En het betekent ook niet dat ik niet meer van de "oude" liefde hou. Ik moet alleen mijn aandacht nu verdelen. Dat is trouwens ook één van de redenen dat jullie zó ontzettend weinig van me hebben gelezen en dat spijt me. Ik was zo druk met aandacht verdelen en daarnaast had ik heel weinig inspiratie om te schrijven. Nou ja, ideeën waren er wel maar die hadden veelal te maken met de nieuwe liefde... En ik vond dat die op dit blog niet gepast waren.



Ik heb me bedacht, ik kom eindelijk uit de kast: ik hou van haken! Op een blog over sieraden heeft haken natuurlijk niks te zoeken. Ik heb er al wel eerder over geschreven en ik weet dat je ook sieraden kunt maken door te haken. Maar dat doe ik niet... Ik haak tassen, sjaals, handwarmers, dekentjes, mutsen en ik heb nog veel meer plannen. Alles wat ik leuk vind, wil ik maken waardoor ik nu al aan vier verschillende projecten bezig ben... Het project dat ik laatst heb afgemaakt, is een dekentje voor de dochter van mijn neef. en nu ga ik helemaal los!


Ik hoop dat jullie het net zo leuk vinden om te lezen over mijn andere liefdes dan alleen het sieraden maken. Laat het maar weten!