Pagina's

donderdag 26 juli 2012

Kortingsactie!

Ik ben gek op verjaardagen. En dan bij voorkeur mijn eigen verjaardag! Maanden van tevoren ben ik al aan het aftellen tot de grote dag en vertel ik het ook iedereen die het maar horen wil hoe lang het nog zal duren. Nou, gisteren was het eindelijk zover!!! Na heel veel nachtjes slapen was ik dan eindelijk jarig! 37 Ben ik geworden. Voel je niks van, gelukkig! Gisteren heb ik het gevierd met mijn broertje, zijn vrouw en kindjes, mijn lieve vriend en met een lieve vriendin en haar zoontje. Vandaag was ik nogmaals jarig want ik mocht trakteren op mijn werk en kreeg weer felicitaties. Morgen ben ik nog steeds jarig want de slingers hangen nog steeds in de kamer en zaterdag vier ik mijn feestje voor de rest van mijn vrienden, familieleden en andere geliefden. Héérlijk om zo lekker lang jarig te zijn!
 Natuurlijk kan ik het niet laten om jullie mee te laten delen in de feestvreugde! Daarom heb ik bedacht om 37 dagen lang korting te geven op alle aankopen uit de winkel. Dit geldt dus ook voor uitverkoopjes en voor items die ik speciaal voor jou kan maken! Daarnaast krijg je bij iedere bestelling een leuk extraatje! Nou, is dat feestelijk of is dat feestelijk?


Oja, laat ik niet vergeten te vermelden hoeveel korting je dan krijgt... 20%! En je hoeft er helemaal niks voor te doen! Dus; zegt het voort en kom lekker shoppen!

maandag 23 juli 2012

Vakantie-haken

Op vakantie heb ik niet alleen slecht geslapen, veel gereisd, veel gezien en veel gelezen. Ik had ook een tas meegenomen vol met lopende haakprojecten.
Haaktas met allerlei projectjes
Ik wilde naaste het lezen ook iets anders kunnen doen. Eerlijk gezegd; ik heb geen enkel project afgemaakt... Wat ik wel heb gedaan, was ook heel leuk! Slimmerik die ik ben had ik wel een stapel boeken meegenomen(bijna allemaal uit!) maar was ik vergeten een boekenlegger mee te nemen (en ik heb juist van die leuke!). Dus pakte ik de haaknaald en een paar restjes en maakte voor mezelf een boekenleggertje. Vriendlief vond het een goed idee en wilde er ook wel eentje. Zoonlief stelde eisen maar ook daar kon ik aan voldoen en zo hadden we allemaal een leuke gehaakte boekenlegger. Meer daarover een ander keertje.


Het eerste huisje waar we verbleven, was een soort-van skihut. Alles was bekleed met vergeeld grenen. Ik vind grenen best leuk maar dit ging mij een beetje te ver. De eerste dag heb ik meteen een haakhoekje (en tevens leeshoekje natuurlijk) voor mezelf ingericht. Ik zat lekker te lezen en te haken toen ik moest denken aan die heel leuke trend: wildhaken. Ik dacht: 'laat ik dat ook eens doen en dit huisje eens een beetje opvrolijken.". Dat heb ik gedaan en dit was het resultaat, om de poot van de lamp.
Haakhoekje met wildhaaksel
De heren vonden het maar niks maar ik was en ben er zeer tevreden mee. Het volgende huisje (of eigenlijk appartement) was heel anders. Keurig netjes, ruim en heel schattig. Er hingen wat handgemaakte dingetjes, ik denk dat ze van de eigenaar waren. Daarom (en omdat ik het niet laten kan) besloot ik ook hier een haakseltje achter te laten. Wel een beetje een ander haaksel, iets wat weer bij de woning paste. In deze woning heb ik er zelfs een aantal achter gelaten.
Mannetje en vrouwtje kandelaar

Sneeuwster
De derde woning was meer een skihut, hoewel hier al het grenen was overgeschilderd in wit zodat het wat minder klein leek. In deze woning liet ik één haaksel achter.
Warme lamp
De laatste verblijfplaats was een hotel en daar durfde ik niet zo goed iets achter te laten. Ik vind een hotelkamer toch iets anders dan een vakantiewoning... Mijn heren vonden het een beetje gek dat ik dit deed maar ik vond mijn manier van wildhaken errg leuk! Op naar de volgende vakantie!

zaterdag 21 juli 2012

Daar zijn we weer!!

Terug van vakantie!! Het was heerlijk! Noorwegen is een prachtig land maar ook enorm groot. Aangezien we een autovakantie hadden, moesten we vier keer verhuizen naar een ander plaatsje en dus een ander huisje. Elke verhuizing duurde ongeveer vier tot vijf uur rijden...Wat mij betreft was het eens maar niet weer. Mijn wallen hingen uiteindelijk tot op mn knieën... Gelukkig hebben we wel enorm genoten van het land en van elkaar dus wat dat betreft was het een heerlijke tijd, zoals een vakantie bedoeld is.


Trollenhaar aan een boom. Ze bestaan dus echt!!

Bijschrift toevoegen


Prachtig begroeide rotsen
Het dal van Myrkdal


De wolken hingen tot in het dal. Wij waren in de wolken ;)


Bovenop een hoge berg. Klimtocht, ook voor gezinnen met kinderen... Ons kind klom naar boven maar wij niet, véél te steil!
Zomervakantie maar toch schaapjes in de sneeuw
Ik ben een sucker voor mooie uitzichten...
Dit zijn maar een paar van de foto's die we hebben gemaakt. Zoals je ziet, niet veel zon maar wel prachtige plaatjes. Jammer dat een foto nooit kan weergeven hoe het er echt uit ziet.


Volgend jaar wil ik geen autovakantie meer doen maar natuurlijk wel weer genieten van natuur en familie!

maandag 2 juli 2012

Vakantie!!

Het is eindelijk zo ver: tijd voor vakantie!! En wat zal ik er aan toe zijn na alle stress vóór de vakantie. Morgen mag ik nog een tentamen maken en momenteel ben ik dus aan het leren voor dat tentamen. Daarnaast ben ik alles aan het wassen wat ik kan vinden in het huis en wil ik natuurlijk ook dat alles schoon is zodat we na de vakantie in een (redelijk) schoon huis thuis komen. Stress dus...
Dit jaar gaan we naar Noorwegen op vakantie. Plaatjes zoals hierboven hoop ik dan ook zelf te kunnen maken, het schijnt een prachtig land te zijn. Daar hou ik wel van; mooie natuur en een beetje rust. Want daar ben ik wel aan toe ;)
Natuurlijk neem ik een flinke stapel boeken mee en er staat alvast een tasje klaar met haakspullen en drie van mijn lopende projecten. 





Vakantie betekent natuurlijk ook dat de winkel Versierseltjes is gesloten. Je kunt uiteraard wel bestellen maar zult moeten wachten met ontvangen tot ik weer uitgerust en ontspannen ben. 


Ik wens jullie allemaal een geweldige vakantie en "zie" jullie weer wanneer ik terug ben.