Pagina's

zaterdag 12 januari 2013

Geen fut...

Wow... Ik zat even mijn berichten terug te lezen en zag tot mijn schrik dat het alweer bijna een half jaar geleden is dat jullie iets van me hebben gehoord! Het is wat... Tijd om me te gaan schamen in een hoekje heb ik niet, momenteel zit ik tot over mijn oren in het schoolwerk. Ik hoor je denken: waarom zit je dan een blog te schrijven? Muts! Ja... De inspiratie en concentratie voor school is helaas ook ver te zoeken... Dit is al een tijdje zo, de afgelopen tijd is een moeilijke voor me geweest waarin ik al mijn energie nodig had om gewoon te blijven functioneren. Het enige waar ik aandacht aan kon schenken in die periode was de dagelijkse dingen blijven doen en haken. lekker haken om mijn hoofd een beetje leger te maken en rust te vinden. Energie voor school had ik niet (vandaar 2 onvoldoendes...) en energie om te schrijven had ik ook niet. Het einde van de tweede periode op school is weer aangebroken en ik hoop dat het deze keer beter gaat... Ik zal proberen jullie op de hoogte te houden!

Tijdens mijn afwezigheid hier heb ik wel flink gehaakt. Mutsen, polswarmers, sjaals en natuurlijk ook weer veel onafgewerkte projecten. Een van de projecten waarop ik erg trots ben, is deze sjaal:

Zoonlief vindt alles wat ik maak standaard stom en zo ook deze sjaal. "Mamma, die ga je toch nooit dragen!". Een klein beetje gelijk heeft hij wel maar niet omdat ik de sjaal niet wil dragen. Ik heb besloten dat ik m weg geef aan iemand van wie ik heel veel hou! natuurlijk weet deze persoon het nog niet, het is een verrassing ;). Ik hoop dat ze m net zo mooi vind als dat ik m vind. Moet eigenlijk wel, hij is gehaakt in haar lievelingskleur...

Toto snel! Beloofd! XX