Pagina's

dinsdag 5 augustus 2014

Baby-cadeautjes

Mijn lieve kind is al 14. Het lijkt nog maar kort geleden dat hij nog een schattige kleine baby was maar toch... over een paar maanden wordt hij alweer 15! Je kunt wel zeggen dat ik volledig uit de luiers ben :). 

Om me heen is men nog niet klaar. Een vriendin is net bevallen van een prachtig klein meisje en een collega zette een prachtig mannetje op de wereld. Mijn vriendin vroeg me een aantal weken geleden of ik iemand kende die uiltjes kon haken. Ja, ik dus! (hoewel ik het nog nooit had gedaan maar ach, hoe moeilijk kan het zijn). Ze vertelde erbij dat ze allemaal in roze moesten omdat ze zwanger was van een meisje. Niemand wist het nog, behalve ik! Toch leuk om mee te delen in zo'n geheim!

Dit zijn de drie roze uiltjes, gezellig op een rijtje, vliegend door de tuin. Inmiddels zijn ze bij de nieuwe baby en hangen ze mooi te zijn op de babykamer. 
Natuurlijk wilde ik een een kraamcadeautje geven en wat is dan leuker dan nog een handgemaakt cadeau?! Ik heb een dromenvanger in dezelfde kleuren gemaakt en ook die werd gelukkig met enthousiasme ontvangen. Zo enthousiast zelfs dat de oudste dochter er ook een wil.

Mijn zwangere collega wilde graag onderzetters die ze had gezien in het vorige blog. Natuurlijk heb ik die voor haar gemaakt. Toen ik ze af had, was ze bevallen van een prachtige zoon. Om niet met lege handen aan te komen wanneer ik de onderzetters kwam afgeven, maakt ik nog een kraamcadeautje. Een blauw uiltje!

Het was een gezellige kleurige bende de afgelopen tijd!